Укренерго запрошує до відкритого обговорення проекту зміни тарифу на послуги з передачі електроенергії на 2021 рік

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866 (із змінами), запрошуємо всі зацікавлені сторони, у тому числі органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, надавати свої зауваження та пропозиції до проєкту змін до тарифу на послуги з передачі електричної енергії на 2021 рік.

Проєкт структури тарифу з інформаційною довідкою опубліковані на офіційному сайті НЕК «Укренерго» за цим посиланням.

Пропозиції та зауваження до проєкту зміни тарифу Укренерго на 2021 рік просимо надавати:

– у письмовій формі за адресою НЕК «Укренерго»: 01032, м. Київ, вул. С.Петлюри, 25;

– в електронному вигляді на e-mail:  tariff@ua.energy.

Пропозиції та зауваження до проєктів тарифів мають бути обґрунтовані і приймаються до 15.01.2021 включно.

Анонімні пропозиції та зауваження, а також ті, що були надані після 24.09.2020, не будуть зареєстровані та не розглядатимуться.

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 серед населення України та з урахуванням положення частини четвертої статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», відкрите обговорення проєкту тарифу відбудеться в режимі відеоконференції 16.01.2021 о 1000 за допомогою програми Skype.

Особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проєкту змін тарифу, просимо не пізніше 13.01.2021 зареєструватись у Google-формі за посиланням про участь у такому обговоренні. Звертаємо увагу, у формі для реєстрації потрібно вказати вашу актуальну адресу електронної пошти, на яку надійде посилання на онлайн-захід.